Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 23 okt 2015 / 12:38 uur

Video: Supporter ontsnapt aan beveiliging door sjaal

Een supporter van Lokomotiv Moskou betrad donderdagavond in het duel met Besiktas het veld, maar wilde zijn plaatsje op de tribune daarna wel weer terug hebben. In een uiterste poging om aan de Russische beveiligers te ontsnappen, probeerde de fan de stadiongracht van het veld naar de tribune over te steken. Uiteindelijk boden zijn sjaal en een behulpzame medesupporter uitkomst.

In de video is te zien hoe de supporter zijn benen zo ver mogelijk strekt om zo op met een voet op een afdakje te kunnen leunen. Het gat is echter te groot om de overstap te maken. Dan ineens komt hij op het geniale idee zijn sjaal in te zetten. Hij wordt door een medesupporter eenvoudig omhoog getrokken en betreedt onder luid gejuich weer de tribune.

Bekijk hieronder de beelden (pas op: het geluid staat erg hard).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Supporter ontsnapt aan beveiliging door sjaal
Sluiten