Dion Mebius
Dion Mebius Sport 31 okt 2015

Video: Speler lijkt te kunnen toveren na doelpunt

Bij een baltovenaar denk je misschien aan Messi met zijn fabelachtige rushes of Cristiano Ronaldo met zijn vernietigende schoten, maar Cesar Martinez heeft bewezen dat hij er ook wat van kan. De Venezolaanse voetballer laat het internet sinds donderdag versteld staan door te toveren met een voetbal, kort na het scoren van een doelpunt.

Martinez, die speelt voor het lokale Zamora, scoorde de openingsgoal in de clash tegen Caracas en besloot zijn goal op magische wijze te vieren. Op de beelden is te zien dat de speler zijn teamgenoten om zich heen verzamelt, waarna hij de voetbal op haast beangstigende wijze tussen zijn handen laat zweven.

Van beeldmanipulatie lijkt geen sprake te zijn. Ook is er geen touwtje te zien waaraan de bal eventueel zou kunnen hangen. We houden het er maar op dat er in de wereld magische krachten zijn losgekomen, zo vlak voor Halloween. Martinez weet zich in ieder geval verzekerd van een carrière: is het niet als voetballer, dan wel als illusionist.

https://www.youtube.com/watch?v=Pg53MA3e_5c

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Video: Speler lijkt te kunnen toveren na doelpunt
Sluiten