Dion Mebius
Dion Mebius Sport 17 okt 2015 / 15:11 uur

Video: speler blesseert scheids met sprong in rug

Het is bekend dat er op de Engelse voetbalvelden vaak wat feller wordt gespeeld dan elders, maar voor de overtreding die Hull City-speler Chuba Akpom vanmiddag maakte zou in elk land worden gefloten. Het probleem is alleen dat de man met het fluitje in dit geval zelf werd geraakt.

Scheidsrechter Keith Stroud zal niet hebben geweten wat hem overkwam toen Akpom hem in de slotfase van het Championship-duel tussen Hull City en Sheffield Wednesday ineens in de rug sprong. De Arsenal-huurling raakte de leidsman zó hard dat Stroud noodgedwongen moest worden vervangen door de vierde official.

Lees ook: West Ham United maakt elftalfoto met complete club

Bekijk hier de overtreding op de arme Stroud:

https://www.youtube.com/watch?v=g-BuaqErZok

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: speler blesseert scheids met sprong in rug
Sluiten