Dion Mebius
Dion Mebius Sport 18 okt 2015 / 14:58 uur

Van Persie luistert basisplaats op met prachtgoal

Robin Van Persie heeft eindelijk weer eens een basisplaats bij Fenerbahce te pakken en dat zullen ze in Turkije weten ook. De 32-jarige Nederlander opende zojuist op schitterende wijze de score in de uitwedstrijd tegen laagvlieger Kayserispor.

Van Persie staat voor de gelegenheid wel op tien, achter spits Fernandão. De voormalig speler van Feyenoord, Arsenal en Manchester United kent nog geen al te gelukkige periode in Istanbul. Van Persie stond op 13 september voor het laatst in de basis bij een competitieduel. Verder moest hij het doen met invalbeurten.

Lees ook: Van Persie en Memphis ruzieden op training Oranje

Van Persie werd afgelopen week nog in verband gebracht met FC Barcelona, dat hem in de winterstop als aanvallende versterking zou willen halen nu Lionel Messi er lang uit ligt met een knieblessure. Voorlopig zijn die geruchten door Van Persie of Fenerbahce bevestigd noch ontkend.

Bekijk hier de wonderschone treffer van Van Persie:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van Persie luistert basisplaats op met prachtgoal
Sluiten