Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 12 okt 2015 / 11:26 uur

Van Persie en Memphis ruzieden op training Oranje

De slechte resultaten van Oranje lijken hun weerslag op de spelersgroep niet te missen. Voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Kazachstan kregen Memphis Depay en Robin van Persie het met elkaar aan de stok.

Discussie

Danny Blind bevestigde het voorval op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Tsjechië. Al bagatelliseerde de bondscoach het gebeuren. „Het was een discussie tijdens een trainingsvorm of een bal wél of niet gegeven moest worden. Zoiets gebeurt wel vaker.”

Fitheid Van Persie

Blind erkende ook dat er een verschil van mening is tussen hem en Van Persie over diens fitheid. „Robin is zelden pijnvrij. Hij zegt dat nu wel te zijn en is van mening dat hij kan spelen. Hij kan ook spelen, maar of dat nu een hele wedstrijd is of een gedeelte ervan is de vraag. Het feit is dat Robin de afgelopen tijd weinig hele wedstrijden heeft gespeeld.”

Zoet speelt

Wie in ieder geval wel zal spelen is Jeroen Zoet. Na het wegvallen van Jasper Cillessen en Tim Krul schuift de doelman van PSV door van derde naar eerste keeper. „Dat is wel het meest logische”, beaamde Blind.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Van Persie en Memphis ruzieden op training Oranje
Sluiten