Dion Mebius
Dion Mebius Sport 3 okt 2015 / 14:35 uur

Ronaldinho poseert verdrietig voor selfie na ongeluk

Het zit Ronaldinho niet mee. Eerder deze week werd het contract van de levende voetballegende bij Fluminense ontbonden na tegenvallende prestaties, en enkele dagen later crasht de Braziliaan zijn bolide in de berm. Tot overmaat van ramp was een fan ter plaatse van het ongeluk, die vervolgens om een selfie met de voetballer vroeg. Het werd een op z’n zachtst gezegd ongemakkelijke foto.

Lees ook: Jonge Celtic-fan met Downsyndroom mag op elftalfoto

Ronaldinho kijkt verdrietig en enigszins verward in de lens. Vermoedelijk was Ronnie met zijn gedachten nog bij de auto die op z’n kant op de plaatselijke ANWB aan het wachten was. Even later weet hij zich gelukkig te herpakken en perst hij er een glimlachje voor een tweede toegesnelde fan.

De winnaar van de Gouden Bal in 2004 en 2005 hoeft vermoedelijk niet lang wakker te liggen van het ongeluk. Tijdens zijn carrière verdiende hij bij clubs als Paris Saint Germain, FC Barcelona en AC Milan genoeg om een grote beurt voor zijn bakbeest te kunnen betalen, waardoor de enige blijvende herinnering deze treurige selfie zal zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ronaldinho poseert verdrietig voor selfie na ongeluk
Sluiten