Johan van Boven
Johan van Boven Sport 7 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Robbie Keane: De coach heeft grotere tieten dan ik

Ierse sportjournalisten hebben momenteel weinig te klagen over slaapverwekkende persconferenties rond het nationale elftal. Sterker nog, ze plassen bijna in hun broek van het lachen tijdens de onderonsjes met trainers en spelers.

Eerst was het dinsdag al raak toen assistent-coach Roy Keane werd gevraagd naar het wel of niet meespelen van Robby Keane, die zojuist wederom vader is geworden. „Waarom zou hij niet kunnen spelen? Hij is toch niet degene die is bevallen, dat was zijn vrouw. Als hij geen borstvoeding hoeft te geven, verwacht ik hem gewoon bij de selectie.”

Woensdag reageerde Robbie Keane uiterst gevat op de uitspraken van de assistent-trainer. „Ja, ik heb gehoord wat hij heeft gezegd. Hij is dat gewend, omdat hij grotere tieten heeft dan ik.”

Ierland staat in de EK-kwalificatiereeks derde in poule D, achter Duitsland en Polen. In de laatste twee duels zijn deze landen de tegenstanders van de Ieren die dus nog kans maken om zich rechtstreeks te plaatsen voor Euro2016.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Robbie Keane: De coach heeft grotere tieten dan ik
Sluiten