Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 27 okt 2015 / 16:01 uur

Neymar tegen Suárez: Goed gedaan dikkertje!

De geblesseerde Lionel Messi zag zondag vanaf de tribune hoe zijn maatje Luis Suárez drie keer scoorde tegen Eibar (3-1). Zoals gebruikelijk in de grote competities mag de speler die een hattrick maakt de wedstrijdbal mee naar huis nemen.

Suárez liet de bal in de kleedkamer nog wel even tekenen door al zijn ploeggenoten. Neymar zette niet alleen zijn handtekening, maar ook een boodschap op de bal. ‘Goed gedaan, dikkertje. Ik krijg een hamburger van je!!!’

https://twitter.com/barcastuff/status/658956555476430848

Het geeft aan dat de sfeer uitstekend is in de selectie van Barça, ondanks de blessure van sterspeler Messi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Neymar tegen Suárez: Goed gedaan dikkertje!
Sluiten