Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 7 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Moeder van Stoke-spits Diouf komt om in mensenmassa

Triest nieuws uit Stoke. De moeder van Mame Biram Diouf, spits van Stoke City en ploeggenoot van de Nederlanders Marco van Ginkel, Erik Pieters en Ibrahim Afellay, is omgekomen tijdens haar pelgrimstocht in Mekka.

Hadj

Jaarlijks trekken duizenden moslims vanuit de hele wereld naar Mekka voor de hadj. En elk jaar opnieuw verliezen mensen het leven tijdens het stenigingsritueel in Mina als gevolg van de enorme mensenmassa’s. Zo ook dit jaar.

Zus ontsnapt

Ook Dioufs zus was in Mekka, maar zij kon uit de menigte ontsnappen en heeft enkel wat verwondingen aan haar penibele avontuur overgehouden.

‘Stoke City wil zijn oprechte condoleances overbrengen aan Mame Diouf vanwege de tragische dood van zijn moeder Gnilane’, plaatste de club uit de Premier League op zijn sociale kanalen. ‘De club zal er alles aan doen hem bij te staan in deze moeilijke tijd.’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Moeder van Stoke-spits Diouf komt om in mensenmassa
Sluiten