Johan van Boven
Johan van Boven Sport 8 okt 2015 / 16:20 uur

Louis van Gaal bouwt muur tegen pottenkijkers

Louis van Gaal doet er alles aan om buiten het zicht van de buitenwereld zijn oefensessies bij Manchester United af te werken. De Nederlandse coach heeft bij zijn werkgever het verzoek ingediend een muur om het trainingsveld te laten bouwen.

Two flies

Volgens de Daily Mail moet het een groen hekwerk worden, waar fans, journalisten en andere nieuwsgierigen niet doorheen kunnen kijken. Daarnaast zal het bouwwerk worden gebruikt om de logo’s van de sponsors op af te drukken. Two flies in one clap, zal Van Gaal ongetwijfeld tegen de directie van United hebben gezegd om ze te overtuigen.

En wellicht gaat het zelfs om drie vliegen, want de muur kan ook nog eens bescherming bieden tegen de gure wind die vaak over trainingscomplex Carrington waait. Eerder had Van Gaal al een rij bomen laten planten om moeder natuur voor een deel buiten de deur te houden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Louis van Gaal bouwt muur tegen pottenkijkers
Sluiten