Alrik de Jong
Alrik de Jong Sport 9 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Klaterend applaus voor Ziyech bij debuut Marokko

Hakim Ziyech heeft zijn eerste interland van Marokko vrijdag niet kunnen opluisteren met een overwinning. De aanvoerder van FC Twente speelde in Agadir ruim een uur mee in de oefeninterland tegen Ivoorkust, dat het gastland met 1-0 versloeg door een doelpunt van Seydou Doumbia.

Ziyech (22) maakte de nodige indruk tijdens zijn eerste optreden voor de nationale ploeg. De nummer tien van Marokko, die opgroeide in Dronten, kreeg een klaterend applaus van de supporters toen hij van het veld ging.

Ziyech verkoos onlangs Marokko boven het Nederlands elftal. De spelverdeler van FC Twente zat in mei bij de voorselectie van Oranje voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland, maar hij haakte toen geblesseerd af.

Ziyech stond ook op het lijstje van bondscoach Danny Blind voor de komende interlands, maar de sterspeler van Twente gaf de voorkeur aan de uitnodiging van zijn vaderland Marokko.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Klaterend applaus voor Ziyech bij debuut Marokko
Sluiten