Johan van Boven
Johan van Boven Sport 7 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Jochie in tranen nadat Casillas hem zijn shirt geeft

Sinds hij niet meer bij Real Madrid onder contract staat, is Iker Casillas bij ons een beetje van de radar verdwenen. Maar voor de Spaanse voetballiefhebbers is de doelman van FC Porto nog altijd een held.

Dat bleek maar weer eens toen Casillas na de training van het Spaans elftal zijn schoenen en keepersshirt aan een jonge fan gaf. Het jongetje riep dat hij van Iker houdt en barstte vervolgens in tranen uit.

Spanje staat er goed voor in de kwalificatiereeks voor het EK van volgend jaar in Frankrijk. De regerend Europees kampioen staat in groep C bovenaan en moet de voorsprong in de laatste twee wedstrijden tegen Luxemburg en Oekraïne zien te verdedigen.

https://www.youtube.com/watch?v=jw9X0YJ6-9c

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Jochie in tranen nadat Casillas hem zijn shirt geeft
Sluiten