Dion Mebius
Dion Mebius Sport 17 okt 2015 / 14:36 uur

Gelijkspel voor Liverpool in eerste duel onder Klopp

Op de drie punten moet hij nog even wachten, maar Jürgen Klopp zal tevreden zijn met het gelijkspel van zijn Liverpool in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur (0-0). De nieuwbakken trainer van The Reds zag zijn team bij vlagen uitstekend voetballen, hoewel doelman Simon Mignolet enkele malen moest ingrijpen om een tegengoal te voorkomen.

Zeker in de eerste helft maakte Liverpool indruk. De gevallen grootmacht zette Tottenham flink onder druk en kwam daardoor enkele malen in kansrijke positie. Gescoord werd er echter niet, en naarmate de eerste helft vorderde werden de Spurs iets gevaarlijker. Harry Kane wist vanuit kansrijke positie echter niet te scoren doordat Liverpool-verdediger Sakho kordaat ingreep.

Lees ook: 10 hilarische uitspraken van Jurgen Klopp

In de tweede helft ging de thuisploeg verder waar het voor de thee was gebleven, maar gaandeweg nam Liverpool weer het heft in handen. Adam Lallana had na een actie aan de rechterkant van het veld een penalty kunnen krijgen en Emre Can schoot van buiten de zestien net naast. Omdat ook een schot van Kane aan de andere kant geen doel trof bleef het daarom 0-0.

Aan Jürgen Klopp heeft het in ieder geval niet gelegen. De trainer was weer fanatiek als altijd:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gelijkspel voor Liverpool in eerste duel onder Klopp
Sluiten