Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 29 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Firmino verbaasd dat hij fles champagne mag houden

Jürgen Klopp heeft zijn eerste overwinning met Liverpool te pakken. In de achtste finale van de League Cup werd Bournemouth met 1-0 verslagen.

MOTM

En eindelijk liet Roberto Firmino zien wat hij in zijn mars heeft. Na zijn goede spel tijdens de Copa America voor Brazilië, kocht Liverpool Firmino van Hoffenheim. Een hype was geboren, maar veel liet Firmino tot dusverre niet zien. Tegen Bournemouth blonk hij echter uit en werd hij verkozen tot ‘man of the match’.

Zijn mooiste actie was dit:

Verbaasd

Na afloop kreeg de Braziliaan dan ook een fles champagne, maar Firmino dacht dat de fles die hij kreeg voor show was en wilde de drank dan ook teruggeven aan de reporter. Toen hij de fles daadwerkelijk mocht houden was hij oprecht verbaasd.

Bekijk hier de beelden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Firmino verbaasd dat hij fles champagne mag houden
Sluiten