Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 23 okt 2015 / 10:10 uur

Egyptenaar draagt goal op aan pas overleden vader

De 22-jarige Egyptenaar Ahmed Hassan verloor woensdag zijn vader, maar wilde een dag later in de Europa Leaguewedstrijd tegen Olympique Marseille gewoon in de basis beginnen. Toen de speler van het Portugese Braga na een uur spelen op prachtige wijze de openingstreffer binnenschoot, droeg hij zijn doelpunt op emotionele wijze aan zijn vader op.

Hassan zakte in tranen op zijn knieën en kuste zijn zwarte armband. Het duurde niet lang voordat heel het team zich rond de doelpuntenmaker verzameld had. „Het was een speciaal moment voor mij en mijn familie”, vertelde de aanvaller achteraf. „Ik ben hier dankzij hem. Ik wilde niet opgeven en een goal voor hem maken. Hij was alles voor me.”

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-2 zege voor Braga. De Portugezen gaan daarmee aan kop in Groep E.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Egyptenaar draagt goal op aan pas overleden vader
Sluiten