Esther Zandberg
Esther Zandberg Sport 25 okt 2015 / 17:00 uur

Dronken supporter wordt wakker in leeg stadion

Een supporter van de Engelse voetbalclub Barnsley FC kreeg de schrik van zijn leven toen hij van het toilet afkwam. Toen de man namelijk het deurtje van zijn dixi opendeed was het hele stadion leeg en donker.

Brandweer

Volgens de Britse krant The Star kreeg de brandweer in Barnsley een telefoontje van de 20-jarige man. Hij zat opgesloten in het stadion en kwam er met geen mogelijkheid uit. Toen de hulpdiensten eenmaal bij het station waren gearriveerd zagen ze de man op het dak van de dixi staan om hun aandacht te trekken. De brandweer moest vervolgens met een ladder de man van het dak afhalen zodat hij het stadion eindelijk kon verlaten.

De man heeft waarschijnlijk zo’n zeven uur op de wc gezeten. Hij is daar in slaap gevallen. Hij zei ‘slechts een paar biertjes’ te hebben gedronken. Een woordvoerder van de voetbalclub twijfelt echter aan die uitspraak. „Ik weet dat Barnsley heeft verloren, maar zo erg was het ook weer niet. Vermoedelijk heeft de man flink gedronken voordat hij naar de wedstrijd kwam. Het is een beetje gênant voor hem, maar laat het een les zijn.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dronken supporter wordt wakker in leeg stadion
Sluiten