Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 13 okt 2015 / 10:25 uur

Blunder adidas: Chelsea-broek bij United-fotoshoot

Manchester United-kledingsponsor adidas maakte afgelopen week een gigantische blunder. Het Duitse sportmerk lanceerde een complete retro-lijn van United met shirts, broekjes en trainingspakken met het mooie oude adidas-logo. Er was echter een klein probleempje.

Het model dat op de foto ging met het ManUnited-trainingsjack aan, droeg een trainingsbroek van grote concurrent Chelsea. Een pijnlijke fout van het miljardenbedrijf. De fotoshoot werd dan ook direct teruggefloten, maar deze foto’s belandden tot frustratie van adidas toch op het net.

https://twitter.com/andrewyee/status/653679837694009344

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Blunder adidas: Chelsea-broek bij United-fotoshoot
Sluiten