Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 6 sep 2015 / 19:05 uur

Van Oostveen: Ik stap niet uit mezelf op

Na het dramatische tweeluik tegen IJsland en Turkije is het EK héél ver weg voor Oranje. Plek vier in Groep A is nu de bittere realiteit. „Dit is heel teleurstellend en een scenario waarmee niemand rekening heeft gehouden”, aldus directeur betaald voetbal Bert van Oostveen.

Afrekening

Hij zei achter de aanstelling te staan van zowel Guus Hiddink en Danny Blind als bondscoach. Keuzes van hem waarop Van Oostveen weet dat hij afgerekend zal worden. „Dat is aan de raad van commissarissen. Ik stap in ieder geval niet uit mezelf op. We moeten alles goed gaan evalueren. Maar wie zegt mij dat het met een andere bondscoach wél was gelukt?”

Lees ook: Oranje ontmaskerd

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Van Oostveen: Ik stap niet uit mezelf op
Sluiten