Jeremy Burtman
Jeremy Burtman Sport 29 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Scheidsrechter bedreigt speler met pistool

Er duiken wel vaker bizarre beelden op uit het Zuid-Amerikaanse voetbal. Maar afgelopen weekend maakte een Braziliaanse scheidsrechter het wel heel erg bont door tijdens een amateurwedstrijd zijn pistool te trekken.

Lees ook: Kind geboren tijdens baseball wedstrijd in VS

Gabriel Murta kreeg het tijdens de wedstrijd tussen Brumadinho en Amantes da Bola aan de stok met een speler van de uitploeg. De leidsman werd geslagen en geschopt in zijn gezicht, dat had de speler van de uitploeg beter niet kunnen doen.

Murta, in het dagelijks leven politieagent, had zijn dienstpistool tijdens de wedstrijd op zak en stond op het punt die te gebruiken. Hij werd uiteindelijk naar de zijlijn gehaald door de grensrechters.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Scheidsrechter bedreigt speler met pistool
Sluiten