Dion Mebius
Dion Mebius Sport 26 sep 2015 / 14:46 uur

RKC-speler Valpoort betrokken bij auto-ongeluk

RKC Waalwijk-speler Arsenio Valpoort is zaterdagmiddag met zijn auto op de kruising van de Akkerlaan met de Drunenseweg in Waalwijk gebotst met een andere wagen. Dat meldt Omroep Brabant.

Er zijn geen gewonden gevallen. Onduidelijk is nog wie er schuld aan het ongeluk heeft of dat het misschien slechts een ongelukkige samenloop van omstandigheden was. Wel heeft de botsing tot veel drukte in het centrum van Waalwijk geleid. De normaliter al drukke Akkerlaan werd afgezet, wat ontregeling van het verkeer in het centrum tot gevolg had.

Lees ook: Coach teleurgesteld in boze Chery na vroege wissel

RKC heeft nog niets over het ongeluk naar buiten gebracht, maar op de foto’s lijkt Valpoort fysiek in orde te zijn. De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles van morgen lijkt hij daarom gewoon te kunnen spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
RKC-speler Valpoort betrokken bij auto-ongeluk
Sluiten