Johan van Boven
Johan van Boven Sport 28 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Luis Suárez probeert ploeggenoot te slaan

Geen enkele voetballer vindt het prettig om in het midden te staan tijdens een rondo. Maar Luis Suárez vindt het helemáál niet leuk om minutenlang achter elkaar gedold te worden. Zeker niet als zijn ploeggenoten ook nog eens uitdagende opmerkingen maken.

Maatregelen

Dus nam de ex-Ajacied op de voor hem zo bekende wijze maatregelen, toen hij naar zijn zin te lang in het midden stond. Eerst besprong Suárez zijn collega Javier Mascherano en daarna probeerde hij Sergi Roberto te slaan.

Lees ook: Luis Suárez verrast jonge kankerpatiënt via Skype

Hij keek er aanvankelijk bloedchagrijnig bij, maar toen Suárez wegliep, begon hij vrolijk te lachen. Laten we hem dan maar het voordeel van de twijfel geven en denken dat het allemaal voor de grap was. Al weet je het bij El Pistolero natuurlijk nooit.

https://www.youtube.com/watch?v=-bQP0GO77bM

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Luis Suárez probeert ploeggenoot te slaan
Sluiten