Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 15 sep 2015 / 10:50 uur

Krant in de war deel 2: Tevez terug bij Juventus?

Niet alleen The Times of India ging dinsdag zwaar in de fout met een Champions League-voorverhaal, ook de ENGELSE Metro maakte een blooper van formaat. Bij een verhaal over Manchester City-Juventus benoemde de krant twee sleutelspelers: Wilfried Bony van City en Carlos Tevez van Juventus.

Lees ook: Speelt Ajax vanavond toch Champions League?

Het probleem is alleen dat Tevez helemaal niet meer bij Juventus speelt. De Argentijn keerde deze zomer terug naar zijn geboorteland om bij zijn grote liefde Boca Juniors te gaan voetballen. Kortom een zeer pijnlijk foutje van de krant.

https://twitter.com/BeechardRich/status/643701198944608256

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Krant in de war deel 2: Tevez terug bij Juventus?
Sluiten