Jeremy Burtman
Jeremy Burtman Sport 24 sep 2015 / 11:33 uur

Dit zijn de schrikbarendste rugbyspelers van het WK

Het WK Rugby is in volle gang en uiteraard lopen er weer angstaanjagende spelers rond. Metro zet de zes bruutste ‘oermensen’ op een rij.

Jake Ball

Speelt voor Wales in de voorste linie. Deze 24-jarige speler is met zijn 1,97 meter en 121 kilo een echt beest. Hij speelt bij Scarlets in Wales en heeft vijftien interlands achter zijn naam staan.

Jack Nowell

Ok this is awesome!! pic.twitter.com/nQu13LbJK3

Komt uit voor Engeland, heeft geen imposant postuur maar wel een hele bijzondere smaak. Deze 22-jarige speler scoorde al vier tries voor zijn land valt op met verschillende kapsels in één en een heel bijzondere snor.

Matias Aguero

View post on imgur.com

Deze Italiaan ziet er met zijn baard en 108 kilo schrikbarend uit. Met zijn 34 jaar heeft hij een behoorlijke spiermassa. Aguero speelde al 37 interlands voor zijn vaderland en speelt momenteel in Italiaanse competitie bij Zebre.

Ma’A Nonu

View post on imgur.com

Heeft met zijn 1,82 meter en 106 kilo een imposant postuur. Speelde al 98 wedstrijden voor titelfavoriet Nieuw Zeeland. Is met zijn herkenbare gezicht en 145 tries een icoon geworden in zijn land.

Ray Barkwill

View post on imgur.com

Komt uit voor Canada en heeft een van de schrikbarendste gezichten van alle spelers op dit WK. Deze 35-jarige speler is een laatbloeier aangezien hij pas in 2009 zijn eerste wedstrijd op het hoogste niveau speelde

Samson Lee

View post on imgur.com

Deze speler die uitkomt voor Wales is met zijn 116 kilo een van de stevigste spelers van dit gezelschap.Hij is pas 22 en heeft al dertien interlands achter zijn naam staan.

Hij doet niet meer mee maar was in Frankrijk ongekend populair: Sebastien Chabal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de schrikbarendste rugbyspelers van het WK
Sluiten