Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 16 aug 2015 / 15:50 uur

Mislukte Balotelli wacht flinke bonus bij Liverpool

Mario Balotelli maakte in de zomer van 2014 vol goede moed de overstap naar Liverpool, maar zijn verblijf bij de Reds is uitgelopen op één grote mislukking. Een transfer zou logisch zijn, maar als de Italiaan bij Liverpool blijft, kan hij op een bonus van zes getallen rekenen, zo weet The Guardian.

De spits wist vorig jaar in zestien competitieduels één keer te scoren en mocht in de voorbereiding niet mee met de selectie naar Australië. Naast zijn tegenvallende sportieve prestaties maakt Balotelli zich ook buiten het veld onmogelijk. Dat is ook de reden dat Balo op 25-jarige leeftijd al bij zijn vierde club speelt. Liverpool nam vorig jaar het risico door de bad boy binnen te halen en het lijkt er niet op dat de club hem deze zomer nog kwijtraakt.

Lees ook: Hilarische anekdotes over SuperMario bij Liverpool

Hoewel de situatie voor Balotelli in Liverpool compleet uitzichtsloos is, de Reds betaalden maar liefst 87 miljoen voor spitsen Christian Benteke en Roberto Firmino, kan de loyaliteitsbonus hem doen overwegen om het ongelukkige huwelijk toch nog even voort te zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mislukte Balotelli wacht flinke bonus bij Liverpool
Sluiten