Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 21 aug 2015

Katoesja schrapt stomdronken duo van selectie Vuelta

Vijfde werd de Russische wielrenner Joeri Trofimov afgelopen zondag bij de Olympische testwedstrijd in Rio de Janeiro. Hij en Jegor Silin dronken er eentje op die avond. En toen nog een paar. Het duo verscheen uiteindelijk stomdronken op het vliegveld voor de terugvlucht. Een dure grap, want Team Katoesja heeft het tweetal op de valreep van de startlijst voor de Vuelta gehaald.

De Vuelta, de grootstse Spaanse wielerronde, gaat morgen van start, Gatis Smukulis en Tiago Machado zijn op het laatste moment als vervangers opgeroepen door het Russische team. Eerder moest de ploeg ook al een vervanger oproepen voor Giampaolo Caruso, die geschorst is vanwege een oude positieve dopingtest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Katoesja schrapt stomdronken duo van selectie Vuelta
Sluiten