Dion Mebius
Dion Mebius Sport 15 aug 2015 / 12:32 uur

Everton-spits Lukaku troost fan na ongelukkig schot

Een klein gebaar kan van grote waarde zijn, en dat geldt zeker in de voetbalwereld. Everton-speler Romelu Lukaku nam die wijsheid volledig ter harte toen hij tijdens de warming up voor de wedstrijd Southampton – Everton een supporter van de thuisploeg raakte.

Lees ook: Advocaat reageert fel op ‘lekker makkelijke’ journalist

Op de beelden is te zien dat de 22-jarige Lukaku de tribune op klimt en de ongelukkige supporter een knuffel geeft. Ook haar man krijgt een hand van de boomlange spits, die al 44 keer tot scoren kwam in de Premier League. De vriendelijke daad wordt door de supporters van Southampton met groot applaus beloond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Everton-spits Lukaku troost fan na ongelukkig schot
Sluiten