Jordy Kruse
Jordy Kruse Sport 6 aug 2015 / 17:20 uur

Di María voor vier jaar naar PSG

Na een jaar heeft Ángel Di María het gezien bij Manchester United. De grote aankoop van Louis van Gaal verkast naar het Franse PSG. De club maakte donderdag bekend dat de speler voor vier jaar is vastgelegd.

De transfer hing al een tijdje in de lucht. Di María meldde zich, tot ergernis van Louis van Gaal, niet bij Manchester United voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met de overgang komt dan ook een eind aan een lange tijd van speculaties over de toekomst van de Argentijnse voetballer.

Lees ook: Shirtverkoop Di Maria wel succes in Engeland

Di María is in zijn nopjes met de transfer. „Ik ben ontzettend trots en kan niet wachten om het shirt van PSG aan te trekken”, was zijn eerste reactie, volgens VI. „Ik wil met de club alle prijzen winnen; dus kampioen worden en opnieuw de Champions League pakken. Dat is de droom van iedere voetballer. Daar gaan we samen met de fans alles aan doen.” Di María won eerder al de Champions League met Real Madrid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Di María voor vier jaar naar PSG
Sluiten