Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 17 jul 2015

Heracles komt met speciaal vrouwenvak: LadiesSeats

Heracles Almelo heeft in het vernieuwde stadion een speciaal vak voor vrouwen gereserveerd. De Almelose dames kunnen op de zogenaamde LadiesSeats de thuiswedstrijden van hun club met „meer comfort en passende extra’s” beleven.

„Doorgaans beleven vrouwen de wedstrijd heel anders dan mannen”, verklaart commercieel directeur Rob Toussaint. „Daarnaast zitten vrouwen niet te wachten op een man die naast hen zit en vraagt ‘wat is buitenspel?’ Vrouwen willen gewoon kijken naar de wedstrijd en een avondje op stap met vriendinnen of ploeggenoten.”

Heraclesspits Paul Gladon is ambassadeur van de LadiesSeats en legt de dames het komende seizoen extra in de watten. Wat dat precies inhoudt, is nog niet duidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Heracles komt met speciaal vrouwenvak: LadiesSeats
Sluiten