Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 17 jul 2015 / 13:56 uur

‘Aston Villa-aanvoerder Delph tóch naar City’

Een week geleden stal Fabian Delph de harten van de Aston Villafans door Manchester City af te wijzen. „Ik ga nergens heen. Ik blijf hier en kan niet wachten om in het nieuwe seizoen aanvoerder van deze geweldige club te zijn”, zei hij toen. Nu lijkt de middenvelder tóch naar City te vertrekken.

De 25-jarige Delph speelt al zes seizoenen voor Aston Villa en mocht vorig seizoen bij afwezigheid van Ron Vlaar al een aantal keer de aanvoerdersband omdoen. Dit seizoen wees trainer Tim Sherwood de Engelsman aan als eerste aanvoerder. Maar niet voor lang, zo lijkt het. Delph werd vrijdagmiddag gefotografeerd terwijl hij het gebouw betrad voor de medische keuring bij City. The Citizens betalen naar verluidt zo’n 11,5 miljoen euro voor Delph.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Aston Villa-aanvoerder Delph tóch naar City’
Sluiten