Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 19 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Video: Venezuelaanse borsten nieuwe Octopus Paul

Octopus Paul was bij het WK in 2010 een grote hit. De octopus leek over voorspellende gaven te beschikken door keer op keer de juiste winnaar te voorspellen. In Venezuela doen ze niet moeilijk over een beetje naakt en dus hebben ze een nieuwe wijze gevonden om de winnaars te voorspellen, die wel eens net zo populair zou kunnen worden: La Teta Teresa.

Lees ook: Video: Naakte support voor voetballers Venezuela

De borsten van een Venezuelaanse presentatrice zijn beplakt met twee vlaggen van de landen die het tegen elkaar opnemenn in de Copa America. Vervolgens begint de Zuid-Amerikaanse schone met het schudden van de voorgevel tot één van de vlaggetjes loskomt. Het vlaggetje dat blijft zitten representeert het winnende team.

Lees ook: Venezuela wint dus presentatrice gaat naakt

Argentinië-Uruguay en Brazilië-Peru werden goed voorspeld. Thuisland van La Teta, Venzuela wist echter niet te winnen van Peru.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Video: Venezuelaanse borsten nieuwe Octopus Paul
Sluiten