Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 1 jun 2015 / 12:07 uur

Video: nagenieten van goals FA Cup-finale met lego

De finale van de FA Cup afgelopen zaterdag was een aaneenschakeling van hoogtepunten met hoogstaand voetbal en prachtige doelpunten. Reden voor The Guardian om op een originele manier terug te blikken op het spektakel: zij speelden de doelpunten na door middel van legopoppetjes.

Op de video is te zien hoe achtereenvolgens Theo Walcott, Alexis Sanchez, Per Mertesacker en Olivier Giroud doel treffen namens Arsenal in de 4-0 overwinning op Aston Villa. Door het commentaar van de BBC krijgen de beelden extra allure.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Video: nagenieten van goals FA Cup-finale met lego
Sluiten