Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 19 jun 2015 / 15:03 uur

Video: Guidetti scoort en feest met publiek

Een scorende John Guidetti die met het publiek feest, het is een vertrouwd beeld in Nederland. Vier seizoenen geleden deed hij het bijna wekelijks bij Feyenoord, nu vooral bij Zweden onder 21. Op het EK versloegen de Zweden gisteren Italië met 2-1 en achteraf was het feest met de meegereisde supporters.

Lees ook: Top 3 sportvideo’s: Het topjaar van John Guidetti

Zoals we hem kennen nam Guidetti het voortouw in de festiviteiten na de wedstrijd. De goalgetter liep voorop richting het vak met de Zweedse fans en spoorde de supporters aan om harder te zingen. Sam Larsson (sc Heerenveen), Oscar Hiljemark (PSV) en Simon Tibbling (FC Groningen) keken samen met de rest van de selectie op een paar meter achterstand toe.

Zweden won op het jeugd-EK en dus stond goeie ouwe John Guidetti weer vooraan. Malloot of mooie passie?

Gepostet von Voetbalprimeur am Freitag, 19. Juni 2015

Bekijk hier de goal van Guidetti:

Reageer op artikel:
Video: Guidetti scoort en feest met publiek
Sluiten