Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 1 jun 2015 / 15:25 uur

Video: Fans pikken bekers rivaal en vluchten vak in

Deze video heeft geen geluid, maar dat is ook eigenlijk helemaal niet nodig. Te zien is hoe in de competitie van Paraguay, voorafgaand aan het duel tussen de grote rivalen Olimpia en Guaraní, de supporters van de eerste club alle bekers hebben weten te bemachtigen, die de tegenstander kennelijk op het veld had uitgestald.

Lees ook: VIDEO: Veldslag na kampioenswedstrijd in Brazilië

Aan de ene kant schandalig hoe de fans met het zilverwaar omgaan, maar aan de andere kant ook wel weer hilarisch en typisch Zuid-Amerikaans. De spanning was al opgelopen omdat voor de wedstrijd supporters van beide ploegen met elkaar op de vuist gingen. Guaraní kreeg overigens een klein beetje revanche door een 1-0 overwinning. Dat haalde echter niet de deuken uit de beschadigde bekers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Fans pikken bekers rivaal en vluchten vak in
Sluiten