Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 24 jun 2015 / 16:12 uur

Turkse promovendus strikt Eto’o, nu Ronaldinho nog

Samuel Eto’o was twee seizoenen geleden nog basisspeler bij Chelsea, maar heeft nu een principeakkoord bereikt met de Turkse promovendus Antalyaspor. De 34-jarige Kameroener komt over van Sampdoria en wordt in Antalya mogelijk snel herenigd met een oud-ploeggenoot.

De voorzitter van de Turkse laagvlieger wil namelijk ook voormalig wereldvoetballer van het jaar Ronaldinho binnenhalen. De Braziliaan, die afgelopen seizoen uitkwam voor het Mexicaanse Queretaro, heeft nog geen nieuwe club en kan dus gratis worden ingelijfd. Ook de naam van Ibrahim Afellay is gevallen in Antalya.

Samuel ETO’O ile Prensipte Anlaşılmıştır Futbolcu Samuel Eto’o ile prensipte anlaşılmıştır. Kulüp Başkanımız…

Gepostet von Antalyaspor am Mittwoch, 24. Juni 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Turkse promovendus strikt Eto’o, nu Ronaldinho nog
Sluiten