Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 1 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Spelers Leicester weggestuurd na uitlekken seksvideo

Drie jonge spelers van het Engelse Leicester City hebben zichzelf met een pikante video flink in de problemen gebracht. Het gaat om Tom Hopper, Adam Smith en James Pearson, de zoon van trainer Nigel Pearson. Leicester is met de selectie op een trip naar Thailand, reden voor het drietal om een aantal plaatselijke dames op de hotelkamer uit te nodigen.

Lees ook: Gratis biertje voor fans Leicester na ‘great escape’

Het tafereel werd gefilmd en vervolgens gedeeld met vrienden. Eén van die vrienden koos eieren voor zijn geld en stuurde de video op naar de Daily Mirror. De beelden op de video zijn vanwege de seksuele inhoud grotendeels geblurred, maar duidelijk is dat de heren de Thaise vrouwen vrij respectloos behandelen. Op een gegeven moment is zelfs te horen dat één van hen één van de vrouwen uitmaakt voor slit-eye, wat zoveel betekent als spleetoog.

Excuses

De club heeft gereageerd door de spelers direct terug naar Engeland te sturen. In een statement maakte Leicester bekend dat de drie mannen "Hun oprechte excuses willen aanbieden aan de vrouwen, maar ook aan de club en de fans." Manager Pearson heeft nog niet gereageerd op de escapades van zijn zoon.

Bekijk hieronder de beelden. Waarschuwing: de inhoud is van seksuele aard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Spelers Leicester weggestuurd na uitlekken seksvideo
Sluiten