Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 1 jun 2015 / 12:14 uur

Dijkhuizen officieel nieuwe trainer Brentford

Marinus Dijkhuizen is officieel de nieuwe trainer van het Engelse Brentford FC, dat maakt de club zojuist bekend op de website. De 43-jarige Dijkhuizen maakt de overstap van Excelsior waar hij zich met een zeer bescheiden selectie redelijk eenvoudig wist te handhaven.

Het leidde tot interesse bij Brentford, de nummer vijf van het Championship, het op één na hoogste niveau in Engeland. "Het was voor ons belangrijk om een coach te vinden die open-minded is, aanvallend denkt en goed met mensen om kan gaan. Dijkhuizen heeft laten zien over al die eigenschappen te beschikken", aldus directeur voetbalzaken Ramsus Ankersen.

Voetbal op zijn best

Dijkhuizen neemt Roy Hendriksen mee als assistent naar Brentford, dat er niet in slaagde om via de play-offs de Premier League te bereiken. "Ik ben een keer met mijn vader en broer naar een wedstrijd van Brentford geweest, we waren positief verrast door het voetbal en genoten van de sfeer in en rond het stadion. Dat is voetbal op zijn best", aldus een enthousiaste Dijkhuizen op de clubwebsite.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Dijkhuizen officieel nieuwe trainer Brentford
Sluiten