Johan van Boven
Johan van Boven Sport 22 jun 2015 / 07:30 uur

Cristiano Ronaldo is wéér boos op Real Madrid

Het is weer zover. Cristiano Ronaldo heeft tegenover de Spaanse krant AS voor de zoveelste keer dit jaar zijn ongenoegen geuit over de clubleiding van Real Madrid. Dit keer vindt de Portugees dat Iker Casillas en Sergio Ramos zonder respect worden behandeld.

Lees ook: Ronaldo houdt de rest van het seizoen zijn mond

Ronaldo snapt niet dat zijn teamgenoten die respectievelijk 16 en 10 jaar onder contract staan bij De Koninklijke. Casillas mag van de nieuwe trainer Rafael Benitez vertrekken, omdat hij liever David De Gea van Manchester United laat overkomen. Ramos bewandelt op zijn beurt de omgekeerde weg naar Engeland, waar Louis van Gaal nog wel een verdediger kan gebruiken.

Lees ook: Ronaldo plast op straat

De 30-jarige aanvaller snapt niet dat Real deze twee ‘clubiconen’ zo eenvoudig laat vertrekken. Ook is hij verbolgen over het feit dat hij via social media moest vrnemen dat Benitez hem in het nieuwe seizoen wil gaan gebruiken als echte nummer 9 en niet langer als buitenspeler.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cristiano Ronaldo is wéér boos op Real Madrid
Sluiten