Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 10 jun 2015 / 10:50 uur

Cisse had zelfs vier vriendinnen toen hij trouwde

Volgens The Daily Star hield Newcastle United-speler Papiss Cisse zelfs vier vriendinnen op hetzelfde moment aan het lijntje toen hij eerder deze maand in Parijs plotseling trouwde met volleybalspeelster Diallo Awo. Het Engelse tabloid sprak met het model Lasconnie Silva, dat naast drie blonde schoonheden zijn vierde vriendin bleek te zijn.

Lees ook: Speler gaat zonder vriendin op vakantie en trouwt

“Ik was totaal in shock toen ik hoorde dat hij opeens getrouwd was”, reageert Silva. “Hij beloofde met mij te trouwen en hij had het over samenwonen in Newcastle en kinderen krijgen. Ik voel me zo dom nu, maar zo zou zijn vrouw zich ook moeten voelen. Hij is een pathologische leugenaar.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cisse had zelfs vier vriendinnen toen hij trouwde
Sluiten