Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 20 mei 2015 / 11:49 uur

Spelfout op finalekaarten van ‘Middlesborough’

De leidinggevenden van Wembley Stadium moesten zich woensdag verontschuldigen bij de fans van Middlesbrough. Op de kaartjes voor de Championship playoff-finale stond de naam van de club verkeerd gespeld. Er was per ongeluk een extra ‘o’ afgedrukt waardoor er Middlesborough op de kaartjes staat.

Lees ook: Docent: Koeman nog slechter dan Van Gaal

“Hierbij verontschuldigen we ons aan Middlesbrough Football Club en de fans voor de fout. Het was een menselijke fout”, schreef de leiding in een verklaring. “Deze kaartjes zijn gewoon geldig voor de wedstrijd van maandag. We hopen dat het niet afleidt van wat een prachtige wedstrijd moet worden.”

Middlesbrough vecht maandag met Norwich voor een plek in de Premier League. ‘Boro’, zoals de club ook genoemd wordt, verkocht alle 38.000 beschikbare kaartjes binnen een paar uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spelfout op finalekaarten van ‘Middlesborough’
Sluiten