Johan van Boven
Johan van Boven Sport 4 mei 2015 / 14:08 uur

Spanning in Algerije: nog 16 titelkandidaten

Waar in de meeste competities de kampioen al bekend is of nog twee teams om de hoofdprijs strijden, daar is de spanning in de eredivisie van Algerije nog te snijden. Wat heet. Met nog vier speelronden te gaan hebben alle zestien teams nog kans op de titel.

Lees ook: Veldslag na kampioenswedstrijd in Brazilië

Koploper ES Sétif heeft 41 punten vergaard, terwijl de nummer laatst NA Hussein Dey 30 punten op de teller heeft staan. Komend weekend staat speelronde 27 op het programma. Nu heb je een goede reden om ook de Algerijnse competitie in de gaten te houden en niet alleen maar Engeland, Duitsland, Italië en Spanje.

Afgetekend

Vorig jaar werd USM Alger nog afgetekend kampioen met een voorsprong van 14 punten. De titelhouder staat nu vijfde en heeft nog alle kans om het kampioenschap te prolongeren, maar ook om te degraderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spanning in Algerije: nog 16 titelkandidaten
Sluiten