Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 10 mei 2015

PEC wint wel de ‘replay’ van de bekerfinale

In een replay van de bekerfinale van vorige week, was het zondag niet echt genieten bij FC Groningen-PEC Zwolle: 0-1. De thuisploeg wilde wel, maar was na een hectische feestweek niet in staat een sprankelende pot op de mat te leggen. En de gasten uit Zwolle, waren liever helemaal niet naar de Euroborg gekomen.

Lees ook: FC Groningen wint beker voor overleden Dinand (11)

Dat uitgerekend de uitwedstrijd tegen FC Groningen op het programma stond vlak na de verloren bekerfinale tegen dezelfde club, was uiterst zuur voor de equipe van trainer Ron Jans. PEC had het duel liever schriftelijk afgedaan en dat was voor de toeschouwers in Groningen misschien ook maar beter geweest. Toch won PEC het matige duel door een treffer in de 74e minuut van invaller Tomas Necid.

De al een week feestende Groningse fans kon het niet heel veel schelen, zij zongen er lekker op los. Na het winnen van de eerste hoofdprijs in de geschiedenis van de club konden de spelers uiteraard wel een potje breken bij hun fans.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
PEC wint wel de ‘replay’ van de bekerfinale
Sluiten