Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 19 mei 2015 / 14:47 uur

Fabregas landt 14 uur na rode kaart al in Nice

Het begint er een beetje op te lijken dat Chelsea-speler Cesc Fabregas maandagavond bewust een rode kaart heeft gepakt in het duel met West Bromwich Albion. Het Engelse tabloid The Daily Mail spotte de Spanjaard dinsdagochtend vroeg, amper veertien uur na zijn rode kaart in het Premier League-duel, op het vliegveld van Nice.

Lees ook: Chelsea vliegt 34.200 kilometer voor 2 oefenpotjes

Samen met zijn vrouw en kind genoot Fabregas van een lekkere vakantie. Maandag kreeg de speler een rode kaart nadat hij WBA-speler Chris Brunt een bal tegen zijn hoofd had geschoten, terwijl die stond te praten met scheidsrechter Mike Jones. Fabregas schoot de bal van zeker 20 meter op de zijkant van het hoofd van Brunt.

Vandaag kreeg hij daar drie wedstrijden schorsing voor. Daarmee is zijn seizoen voorbij, want Chelsea heeft nog maar één duel te spelen. De schorsing neemt de middenvelder dan ook mee naar volgend seizoen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fabregas landt 14 uur na rode kaart al in Nice
Sluiten