Metro
Metro Sport 1 mei 2015 / 11:49 uur

Concurrentie op komst voor Dost bij Wolfsburg

Spits Bas Dost krijgt bij zijn club VfL Wolfsburg mogelijk concurrentie van de Duitse international Max Kruse. Technisch directeur Klaus Allofs bevestigde vrijdag dat VfL belangstelling heeft voor de aanvaller van Borussia Mönchengladbach. „We zijn met hem bezig, maar weten ook dat we niet de enige zijn”, zei hij.

Max Kruse (27) ging in 2013 voor 2,5 miljoen euro van SC Freiburg naar Mönchengladbach. Vanwege een afspraak in zijn contract kan hij aan het eind van dit seizoen voor 12 miljoen euro van club wisselen. Directeur Max Eberl van Borussia Mönchengladbach vertelde vrijdag dat zich officieel nog geen clubs hebben gemeld voor Kruse en dat er nog geen biedingen binnen zijn. „We spreken in mei met zijn adviseurs”, reageerde hij.

Doelpunten

Kruse kwam dit seizoen tot negen doelpunten en acht assists voor BMG en bracht daarmee zijn totaal op 21 goals in twee seizoenen. Bas Dost staat dit seizoen door een ongekende productiviteit februari op dertien doelpunten voor Wolfsburg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Concurrentie op komst voor Dost bij Wolfsburg
Sluiten