Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 27 mei 2015 / 12:51 uur

‘Benitez wil bij Real Madrid elftal om Bale bouwen’

De kans is groot dat Rafa Benitez de nieuwe trainer van Real Madrid wordt. Mocht Benitez aan de slag gaan bij de Koninklijke dan heeft hij een belangrijke rol voor Gareth Bale in gedachten. De huidige trainer van Napoli wil het elftal om de omstreden Welshman heen bouwen, meldt de Daily Mirror.

Lees ook: Fans Real Madrid zitten niet te wachten op Benitez

Real Madrid legde in 2013 een kleine honderd miljoen euro neer voor Bale, maar dit seizoen waren zijn optredens vaak pijnlijk om te zien. Benitez zou de aanvaller echter weer terug naar zijn oude niveau willen brengen en van hem de belangrijkste speler bij Real willen maken.

Lees ook: Bale moet vluchten voor woedende Real-fans

Of topscorer Cristiano Ronaldo het eens is met die aanpak valt te bezien. Zijn relatie met Bale was het afgelopen seizoen niet geweldig. Dat geldt ook voor de fans die hem massaal afvielen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Benitez wil bij Real Madrid elftal om Bale bouwen’
Sluiten