Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 15 apr 2015 / 11:37 uur

Zelfs Messi kan niet al zijn hattricks herinneren

Aan het begin van vorige maand maakte Lionel Messi zijn 32e hattrick als speler van FC Barcelona, waarmee hij dat record in de Spaanse competitie verder aangescherpte. Het is zo’n ongelooflijk groot aantal dat zelfs Messi zelf ze niet allemaal meer kan herinneren.

Lees ook: Messi topverdiener over 2014: 65 miljoen euro

“Nee, op dit moment kan ik ze niet allemaal voor de geest halen”, zei de topscorer van Barça lachend in gesprek met een verslaggever van de clubwebsite. “Ik moet de doelpunten terugzien, of iemand moet me iets over de goals vertellen, dan kan ik ze waarschijnlijk wel herinneren.”

De hattrick die hij nooit meer vergeet, is zijn allereerste in het shirt van Barcelona. Dat was in 2007 in de thuiswedstrijd tegen aartsrivaal Real Madrid. Het was het Barça van trainer Frank Rijkaard en Ronaldinho was nog de grote man in Catalonië. Maar de hattrick van Messi in die Clásico betekende eigenlijk de wisseling van de wacht. Daarna kwam de kleine Argentijn pas echt los bij Barça.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zelfs Messi kan niet al zijn hattricks herinneren
Sluiten