Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 19 apr 2015 / 18:49 uur

Wijnaldum lonkt naar het buitenland

Georginio Wijnaldum genoot met volle teugen van het kampioensfeestje van PSV. „Dit is fantatstisch: de rit met de platte kar, de huldiging op het Stadhuisplein, al die blije mensen. Dit is een dag om nooit te vergeten.”

Lees ook: Na groots verdriet, nu groots feest

Meer succes

De aanvoerder van de landskampioen hoopt dat deze titel een opmaat is voor meer succes voor PSV. „Er staat hier een goede organisatie. Marcel Brands en Toon Gerbrands hebben dit seizoen voor een goede selectie gezorgd.”

De kans is echter uitermate klein dat Wijnaldum ook volgend seizoen het roodwitte gestreepte shirt van PSV draagt.

Lees ook: Interesse voor Memphis, niet voor Wijnaldum

Ambitie

„Mijn gevoel bij deze club is heel erg goed. En als PSV net zo’n grote club zou zijn als bijvoorbeeld Barcelona, zou ik hier mijn hele leven kunnen spelen. Maar het feit is dat Nederlandse spelers vaak vertrekken. Als je ambities hebt moet je ook je best doen om die te verwezenlijken.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wijnaldum lonkt naar het buitenland
Sluiten