Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 23 apr 2015

Virgil van Dijk genomineerd als Speler van het Jaar

Virgil van Dijk is in de Schotse Premier League genomineerd voor de Speler van het Jaar award. De in Breda geboren verdediger is één van de vier kanshebbers op de prijs. De andere drie zijn Stefan Johansen (Celtic), Adam Rooney (Aberdeen) en Greg Stewart (Dundee). Vorig jaar werd Van Dijk ook al genomineerd, toen ging zijn ploeggenoot Kris Commons er met de prijs vandoor.

De 23-jarige Van Dijk scoorde dit seizoen in alle competities al tien keer voor Celtic. Gisteren was hij de matchwinner voor zijn ploeg door voor de vierde keer dit seizoen een vrije trap binnen te schieten. Van Dijk vertrok in 2013 van FC Groningen naar Schotland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Virgil van Dijk genomineerd als Speler van het Jaar
Sluiten