Johan van Boven
Johan van Boven Sport 22 apr 2015 / 10:00 uur

VIDEO: Müller viert feestje met megafoon en fans

Het bleef dinsdagavond nog lang onrustig in München. Na de 6-1 overwinning van Bayern op FC Porto bleven de spelers nog lang op het veld om de plaatsing voor de halve finale van de Champions League te vieren.

Aanvaller Thomas Müller was de grote gangmaker. Hij vroeg de supporters om een megafoon en klom daarna in de hekken om samen met de aanhang van Bayern München liedjes te zingen. Dit tot groot genoegen van zijn medespelers die lachend, zingend en juichend toekeken.

Lees ook: Bayern veegt Porto van de mat en gaat door

De opluchting was groot bij de ploeg van Pep Guardiola. In Portugal waren de Duitsers met 3-1 onderuit gegaan, maar dankzij het doelpuntenfestijn in eigen huis was er uiteindelijk geen vuiltje aan de lucht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
VIDEO: Müller viert feestje met megafoon en fans
Sluiten