Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 2 apr 2015 / 13:58 uur

Video: Jockey ongedeerd na spectaculaire valpartij

De Britse jockey Lewis Ferguson leek bij een race in Wincanton een absolute doodsmak te maken. Net voordat hij met zijn paard een hindernis wilde nemen, maakte het beest een onverwachte beweging waardoor Ferguson via de hindernis een dubbele salto maakte. Bizar genoeg hield de jockey niets over aan de spectaculaire valpartij.

"Het was de ergste val die ik ooit gezien heb", zei race-organisator Barry Johnson tegen The Guardian. "Maar het gaat prima met Lewis, ongelooflijk. Hij loopt hier gewoon rond alsof er niets gebeurd is. Hij is kalm en maakt met iedereen een praatje. Ik ben blij dat hij in orde is, want ik vreesde voor het ergste."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Jockey ongedeerd na spectaculaire valpartij
Sluiten