Johan van Boven
Johan van Boven Sport 15 apr 2015 / 16:30 uur

‘Sar’ heeft spijt van aanpak duurdere jaarkaart Ajax

Edwin van der Sar kreeg een lading aan kritiek over zich heen toen hij aankondigde dat een aantal fans beduidend meer moeten gaan betalen voor hun seizoenkaart bij Ajax. In een interview met Ajax Life zegt de directeur marketing dat dat voor een deel aan hem zelf lag.

Lees ook: Ajaxfans furieus over prijsverhoging seizoenkaarten

"We zouden het, met de kennis van nu, anders aangepakt hebben, ja", aldus Van der Sar tegenover de supporterskrant. De manier waarop Ajax het nieuws naar buiten bracht had volgens hem beter gekund. "Minder koud. Beter uitleggen aan de fans waarom we dit doen."

Lees ook: Boze fan stuurt open brief aan Van der Sar

Tweeduizend kaarthouders moeten vanaf volgend seizoen tot wel 48 procent meer gaan betalen. "Het is dus niet zo, zoals werd gesuggereerd, dat de prijzen gelijk zijn getrokken met de hoofdtribune. En het is ook niet zo dat alleen de F-side en Vak410 de dans ontspringen. Het gaat om ruim 30.000 fans die zonder prijsverandering hun kaart kunnen verlengen", verduidelijkt Van der Sar nog maar eens.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Sar’ heeft spijt van aanpak duurdere jaarkaart Ajax
Sluiten